NI PIŠTOLJ MU NIJE POMOGAO: Vlasnik dućana golim rukama svladao razbojnika koji ga je pokrao

Youtube/Ilustracija

Djelatnica (25) mu je od straha uručila novac, no, tada je za njim krenuo 49-godišnji vlasnik trgovine koji se do tog trenutka bio u skladišnom prostoru.

U utorak 12. travnja oko 10 sati ujutro maskirani 27-godišnjak ušao je u trgovinu u Froudeovoj ulici u Sigetu i uz prijetnju vatrenim oružjem ukrao nešto više od tisuću kuna. Djelatnica (25) mu je od straha uručila novac, no, tada je za njim krenuo 49-godišnji vlasnik trgovine koji se do tog trenutka bio u skladišnom prostoru. Razbojnik i vlasnik fizički su se obračunali, a potom je ovaj nekako uspio pobjeći iz trgovine.

Vlasnik nije odustajao pa je krenuo za njim, a pridružio mu se još jedan 50-godišnjak. Ubrzo su uhvatili razbojnika koji je pokušao otrčati što dalje od mjesta zločina, savladali ga i zadržali do dolaska policije.

Policija ga je potom odvela u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a nakon što je ono dovršeno osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari