NEZAMISLIVA TUGA Dječačić koji je stradao pod očevim traktorom preminuo u Klaićevoj unatoč intenzivnim naporima liječnika

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL/ Ilustracija

Hrvatsku je uoči blagdana Svih svetih potresla vijest o dječaku koji je zadobio teške ozlijede pri padu s traktora. Nesretni incident dogodio se na polju kod Križevaca, 31. listopada u popodnevnim satima. Četverogodišnjak je pao s traktora kojim je prilikom obavljanja radova upravljao 35-godišnji otac djeteta, izvijestila je tada Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Maleni dječak je zadobio teške ozlijede te je prevezen u Kliniku za dječje bolesti Zagreb. Povodom toga, odlučili smo provjeriti kako je četverogodišnjak, no iz Klaićeve su za Zagreb.info otkrili tužnu vijest.

“Pacijent B.M. (2017) stradao je 31. listopada pri padu sa traktora, zadobio je višestruke po život opasne ozljede glave i tijela. Nakon primarnog zbrinjavanja u OB Koprivnica, u teškom je stanju premješten u JIL Klinike za dječje bolesti Zagreb. Nažalost, unatoč svih terapijskih postupaka intenzivnog liječenja od teških ozljeda moždanih struktura, preminuo je 05.studenog u 08.00 sati”, poručili su nam iz Klinike za dječje bolesti Zagreb.


Komentari