NEVJEROJATNA KRAĐA U PREČKOM! Pogledajte što su ženi ukrali s terase! Obratila se lopovima i napomenula: ‘Slobodno dođi i UKRADI pa da imaš kompletnu…’

Facebook

S ponedjeljka na utorak u ulici Branimira Sakača u Prečkom ukradena je majna vrtna garnitura s terase jedne Zagrepčanke.

Iako prilično nevjerojatna krađa s obzirom da je netko trebao i nositi sve, pa je neobično što baš nitko nije ništa primijetio, Zagrepčanka se lopovu obratila putem Facebooka napomenuvši da si može doći i po jastuke ‘kako bi imao kompletnu garnituru’, koja je usput poklon za 30-i rođendan.

“Dragi susjedi sinoć je u ulici Branimira Sakača ukradena manja vrtna garnitura. Netko je to super tiho odradio, jer nismo ništa čuli. Garnitura je poklon za 30-i rođendan i zbog toga mi je posebno žao

Svjesna sam da ju nećemo dobiti nazad na ovaj način, ali želim da ovo vidi onaj tko je to napravio. Stvarno jadno jadno jadno. Zaboravio je uzeti navlake za jastuke koji su bili pored pa evo ako ovo čitaš slobodno dođi i UKRADI pa da imaš kompletnu garnituru. Sretno ti bilo…”

Facebook


Komentari