NEVJEROJATANI DETALJI UBOJSTVA FRAJNE OREŠKOVIĆA: Na sprovodu Macolina brata bio ubojičin otac…

Picmonkey

Orešković je Vrhovcu na trenutak okrenuo leđa, a ovaj je tada izvukao pištolj i pucao mu u potiljak.

U istražnom zatvoru završio je 30-godišnji Dušan-Deni Vrhovac, osumnjičen za ubojstvo Frane Oreškovića, brata poznatog ličkog ugostitelja Macole. Doznaje se kako je prema kaznenoj prijavi mladić u subotu navečer sastao s Oreškovićem na Sigečici. Zajedno su se uputili prema Lopudskoj gdje mu je trebao vratiti posuđeni novac. Iznos još nije poznat, prenosi Net.hr 

Orešković je Vrhovcu na trenutak okrenuo leđa, a ovaj je tada izvukao pištolj i pucao mu u potiljak, stoji u prijavi. Jedan metak bio je dovoljan, a Orešković je na mjestu preminuo. Vrhovec je tada pobjegao i u obližnjoj Hvarskoj ulici bacio u kontejner pištolj i jaknu. Radilo se o oružju kalibra 7.35 mm koje je tamo i pronađeno.

Obitelj uhićenog u dobrim odnosima s Oreškovićem

Obitelj uhićenog mladića navodno je u dobrim odnosima s Oreškovićem i njegovom obitelji. Vrhovčev otac čak je bio na posljednjem ispraćaju ubijenog Frane Oreškovića, pa je uhićenje njegovog sina uslijedilo kao pravi šok. Mladićeva obitelj drži kafić na Sigečici u kojem je Frane Orešković bio česti gost. Mladić je za sada odlučio braniti se šutnjom, dok istražitelji nastavljaju analizirati njegove moguće otiske na pištolju, te eventualne DNK tragove na jakni, prenosi Net.hr.

>>> POLICIJA RIJEŠILA SLUČAJ UBOJSTVA MACOLINA BRATA: Ovaj čovjek je likvidirao Franju Oreškovića


Komentari