Nevjernu suprugu pretukao dvometarnim drvenim okvirom vrata: Ljubavnik uspio pobjeći

khoobsurati.com / ILUSTRACIJA

Suprugu je zatekao s ljubavnikom u krevetu. Ljubavnik je uspio pobjeći kroz prozor te proći bez ozbiljnih posljedica, za razliku od supruge.

Muškarac iz okolice Koprivnice, 36-godišnji Valent nedavno je na sudu pravomoćno proglašen krivim jer je pretukao suprugu Radmilu koju je uhvatio u krevetu s ljubavnikom.

Njegova kazna je godina i pol bezuvjetnog zatvora, piše Večernji, a sve se odigralo u jednom mjestu u blizini Koprivnice, piše ePodravina. Valent je, naime, sudu priznao krivnju, a u svoju obranu rekao je da je to učinio u afektu. Suprugu je zatekao s ljubavnikom u krevetu, a ljubavnik je na kraju uspio pobjeći kroz prozor te tako proći bez ozbiljnih posljedica.

Supruga nije uspjela pobjeći, a medicinska dokumentacija svjedoči činjenice kako je nevjerna supruga zadobila ‘veći broj udaraca u glavu i ruke, i to komadom drvenog okvira vrata duljine oko dva metra kojima joj je optuženik, osim teške tjelesne ozljede prijeloma desne lakatne kosti, prouzročio i više ozljeda lake naravi’.

Nasilni suprug u zatvoru je od proljeća prošle godine, točnije od svibnja, a sve mu se to ubraja u kaznu. Još mu je za odslužiti preostalo pola godine, no postoji mogućnost da bude i pušten uvjetno jer je odslužio više od dvije trećine kazne.

 


Komentari