NEVIĐENI TEROR Razbojnici više sati mučili poznatog poduzetnika i njegovu suprugu

www.vibenigeria.com

Prava drama odigrala se u noći s petka na subotu, nakon što su nepoznati razbojnici upali u kuću jednog imućnog građanina Sanskog Mosta i vlasnika poduzeća, saznaje ‘Dnevni avaz’. Pljačkaši su tražili novac te su vezali i mučili vlasnika poduzeća, kao i njegovu suprugu.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije (USŽ) potvrđeno je za ‘Avaz’ da su pljačkaši na vrata došli oko 1:30 sati. Drama je okončana tek jutros oko devet sati. Drugim riječima, supružnici su bili izloženi neviđenom teroru oko sedam i pol sati, piše portal Hercegovina.info.

“U naselju Horozovići nepoznati počinitelji ili više njih došli su na kućna vrata obitelji Horozović i izvršili su razbojništvo nad bračnim parom koji su svezali. Prema našim informacijama, to se dogodilo u jutros u 1:30 sati. Jutros u devet sati pronašao ih je svezane njihov radnik. Osoba je zbog ozljeda prevezena u Urgentni centar u Banjoj Luci, gdje je hospitaliziran. Otišla je očevidna ekipa iz Policijske postaje Sanski Most”, rekao je za ‘Avaz’ glasnogovornik MUP-a USŽ Adnan Beganović.

Neslužbeno se saznaje da je supruga bila u svjesnom stanju. Upravo je ona uspjela dati ulazne podatke istražiteljima, koji tragaju za razbojnicima.

Sin brutalno pretučenih supružnika Elvis Horozović, drhtavim glasom je kazao za ‘Avaza’ da ni njemu u ovom trenutku nisu poznate sve činjenice. “Otac je u teškom stanju. Policija je tu, u tijeku je očevid. Ne mogu sada razgovarati”, kazao je Elvis, prenosi ‘Avaz’. Kako navodi RTV USK iz kuće je otuđen neutvrđen iznos novca, te druge vrijednosti.


Komentari