NEVIĐENA TRAGEDIJA U SOLINU Susjed zbog brašna ubio 92-godišnjaka i teško ozlijedio njegovu ženu pa ukrao nakit i zlato

Pixabay

U Solinu je prije dva dana pronađen mrtav 92-godišnji Vicenco U., a njegova 87-godišnja supruga Senka U. s teškim i po život opasnim ozljedama prevezena je u splitsku bolnicu. Njihov 24-godišnju susjed ih je napao čekićem, a cijela drama odvijala se u četvrtak na solinskoj Širini. Pretučena starica zadobila je teške ozljede u predjelu glave, a istražiteljima je ispričala da je mladi susjed pokucao na vrata njihova stana tražeći brašno za palačinke.

On je premlatio bračni par jer navodno nije bio zadovoljan količinom brašna koju je dobio. Osumnjičeni je prema Facebook profilu završio obrtničku školu, a napisao je da radi za splitsku Torcidu. Nakon ubojstva, on je ukrao nakit, novac i druge predmete iz stana.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjak se sumnjiči kako je jučer u 18.20 došao na vrata stana 92-godišnjaka i 87-godišnjakinje, tražeći od njih prehrambeni artikl da bi ih potom iznenada počeo udarati tupo-tvrdim, kao i oštrim predmetom nanijevši muškarcu više udaraca po glavi i tijelu od kojih je preminuo, dok je ženi također zadao više udaraca i nanio joj teške tjelesne ozljede glave i tijela zbog čega je hospitalizirana u bolnici” priopćili su jučer iz policije, prenosi Index.

Mladić je pritvoren, a policija ga sumnjiči da je na okrutan i podmukao način i iz koristoljublja počinio kaznena djela teškog ubojstva i pokušaja teškog ubojstva.

 


Komentari