NEUSPJEŠNI MUTNI POSLOVI ZAGREBAČKIH VOZAČA! Proizvode vrijedne gotovo 300 tisuća prodali za tek oko 11 tisuća kuna

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela “zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju”, dvojica muškaraca (31 i 46) zaradili su prijavu koja je podnesena u Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Naime, muškarce se sumnjiči da su roll containere koje su prevozili, preprodavali u stanici za otkup metala u Karlovcu i time oštetili zagrebačko trgovačko društvo za oko 289.060 kuna No, osumnjičeni nisu posebno zaradili na prodaji jer su u džep spremili tek oko 11  tisuća kuna.

Detalje je objavila Policijska uprava zagrebačka.

“Sumnja se da je 31-godišnjak od travnja do lipnja 2019. godine, kao vozač zaposlen u trgovačkom društvu sa sjedištem u Podsusedskoj aleji u Zagrebu, a koje trgovačko društvo je imalo sklopljen ugovor s drugim trgovačkim društvom iz Zagreba, preuzeo i zadužio od drugog trgovačkog društva 189 komada roll containera koji su se nalazili u skladišnom prostoru u Gospodarskoj ulici u Svetoj Nedelji. Tada je preuzete roll containere bez znanja vlasnika prodao u stanici za otkup metala u Karlovca za iznos od oko 5.619 kuna.

Isto je napravio i osumnjičeni 46-godišnjak koji je zaposlen kao vozač u trgovačkom društvu iz Kravrskoga. On je preprodao 215 komada roll containera za 6.389 kuna, također u Karlovcu, bez znanja vlasnika”, izvijestili su iz PUZ-a.

Komentari