NESTANCI MALOLJETNIKA POSTAJU SVE BIZARNIJI: Nestale četiri djevojke, a nešto imaju zajedničko! (FOTO)

nestali.hr

Nestanak djece i ovaj tjedan je tema.

Ovim mladim ljudima gubi se svaki trag, stoga posjedujete li informacije o njima molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]. Svaka pomoć je dobro došla.

Datum i mjesto nestanka: 25.5.2016., udaljila se s adrese u Bedekovčini.

Opis i podaci o nestanku:  Koprić Bruna (18) visoka je 165 centimetara ima plavu ravnu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe i ima ovalno lice.Nestanak se vodi u PU: krapinsko-zagorskoj dok je njezino mjesto prebivališta Zagreb – Trnsko 49D

nestala1

Datum i mjesto nestanka: 25.5.2016., udaljila se s adrese u Bedekovčini.

Opis i podaci o nestanku: Zahirović Sanela (16) visoka je 165 centimetara, ima riđu ravnu kosu i velike kestenjaste oči. Ova djevojka je jače tjelesne građe i ima okruglo lice. Njezino prebivalište inače je u Rijeci, Frana Kresnika 25. No u vrijeme nestanka, baš poput Brune, boravila je u Bedekovčini.

sanela

Datum i mjesto nestanka: 25.5.2016, udaljila se s adrese u Bedekovčini.

Opis i podaci o nestanku: Cahun Nikolina (17) visoka je 160 centimetara i ima crnu kosu, srednji nos i ovalno lice. Rođena je u Varaždinu, a poput Brune i Sanele udaljila se s adrese boravišta u Bedekovčini.

 

nestala4

Datum i mjesto nestanka: 24.5.2016., Karlovac, Sarajevska 8.

Opis i podaci o nestanku: Milčić Magdalena (17) visoka je 175 centimetara i ima crnu kovrčastu kosu te male kestenjaste oči. Magdalena je jače tjelesne građe i ima okruglo lice. U trenutku nestanka bila  je odjevena u narančastu majicu, crnu vestu, crne tajice i šarene tenisice.

nikolina

>>>ISTRAŽILI SMO! NESTALI MALOLJETNICI UPALILI ALARM: Prava pozadina priče o djeci koja su digla Hrvatsku na noge (FOTO)

>>>POMOZITE I DIJELITE DALJE! Četvero mladih ljudi otišlo u nepoznato, gubi im se svaki trag (FOTO)


Komentari