NESTALI MAJKA I SIN IZ STUBICE: Prije nekoliko dana izgubio im se svaki trag

screenshoot

“Vesna je itekako imala razloga za bijeg”.

Od 25. srpnja gubi se svaki trag Vesni Zebec (42) i njezinu sinu Matiji (14) koji su se udaljili u nepoznato s adrese stanovanja na području Gornje Stubice. Susjedi su šokirani nestankom, no opet objašnjavaju da je “Vesna itekako imala razloga za bijeg iz bračne zajednice”, piše Jutarnji.

“Nadamo se samo da nije učinila neku ludost jer ipak, osim Matije s kojim je otišla ima još četvero djece. Prije mjesec dana nam se požalila da ju je muž davio i da je ostala bez zraka te da su joj druga djeca pritekla u pomoć i suprotstavila se ocu. Govorila je da ne želi da joj djeca postanu kriminalci i da budu u zatvoru samo zato što nju brane od nasrtljivog oca. Vesna je plakala i jer njezin muž sinovima predbacuje da jedu previše kruha. A to valjda jedino i imaju. Žive u derutnoj kući bez WC-a i kupaonice. Vesna se toga stidjela jer joj je muž građevinar koji je, da je htio, uz malo truda mogao skrpati pristojan dom. Svu zaradu je, uvjereni smo, potrošio na alkohol i na kladionicu. On je krupan čovjek, a kad popije postane još opasniji pa i ne osjeti valjda kad pretjera”,  kaže jedna od susjeda supružnika Zebec.

Mještani žive u nadi da je Vesna uspjela pronaći sklonište te da će, na neki način, barem stupiti u kontakt s ostalom djecom jer im nedostaje.


Komentari