NESTALE MALOLJETNE DJEVOJKE, SVAKI TJEDAN NOVI SLUČAJEVI: Jeste li ih vidjeli? (FOTO)

Nestali.hr

Nestanci maloljetnika iz tjedna u tjedan nas uznemiruju.

Tako je i ovaj tjedan nestanak djece itekako bitna tema.

Ovim mladim ljudima gubi se svaki trag, stoga posjedujete li informacije o njima molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]. Svaka pomoć je dobro došla.

>>>DIJELITE DALJE I POMOZITE GA PRONAĆI: Zagrepčaninu Anti izgubio se svaki trag (FOTO)

VORIH KRISTINA

Datum i mjesto nestanka: 23.5.2016., udaljila se s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja.

nestala

Opis i podaci o nestanku: Kristina je rođena 31.10.1998., u vrijeme nestanka bila je odjevena u:gornji dio trenirke, tajice i tenisice. Jače je tjelesne građe, a visoka je 155 cm. Ima male, smeđe oči, ovalno lice i crnu kosu.

MARKOVIĆ MARTINA

Datum i mjesto nestanka: 28.05.2016., udaljila se s adrese prebivališta u Rijeci, Tonžino 15A.

mt

 

Opis i podaci o nestanku: Martina je rođena 5.3.2000. U vrijeme nestanka ne sebi je imala bijelu majicu kratkih rukava, ljubičaste hlače i bijele tenisice. Visoka je 160 centimetara i ima crnu kosu te zelene oči. Srednje je tjelesne građe, a kao osobit znak navodi se piercing u nosu.

LEROTIĆ ANA

Datum i mjesto nestanka: 2.06.2016., s adrese stanovanja (Split, Put Duilova 23)  otišla u nepoznato.

ana

Opis i podaci o nestanku. Ana je rođena 31.3.2001. i ima kestenjastu ravnu kosu i kestenjaste oči. Visoka je 175 centimetara i ima broj stopala 42. Ovalnog lica i srednje tjelesne građe.

Domovi su često spominjani u ovom kontekstu. Drugim riječima, često se radi upravo o slučajevima djece koja dolaze iz problematičnih obitelji, iz domova za djecu s poremećajima u ponašanju, a veliki je broj one djece čija se lica često pojavljuju na objavama za nestale.

O prijavljenim slučajevima nestalih maloljetnih osoba iz iste ulice u Zagrebu pričali smo sa ravnateljem Doma Dugave, Božom Vrkljanom. Intervju pročitajte OVDJE.

>>>NESTANCI MALOLJETNIKA POSTAJU SVE BIZARNIJI: Nestale četiri djevojke, a nešto imaju zajedničko! (FOTO)


Komentari