NESTALA PRIPADNICA HRVATSKE VOJSKE: Pronašli su auto u kojem se odvezla, stvari i dokumente

Nestali.hr

Jadranka Skender ima kestenjastu kosu i srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka imala je plavu jaknu, traperice i žute čizme.

U Zagrebu je nestala Jadranka Skender (51), djelatnica Hrvatske vojske, koja se 3. prosinca odvezla u Mercedesu gospićkih registarskih oznaka. MORH je na svojim stranicama objavio da se uključio u potragu:

“Pripadnici Hrvatske vojske u skladu sa svojim nadležnostima uključili su se u potragu za nestalom pripadnicom Hrvatske vojske zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova koji su nadležni za organizaciju i provedbu traganja. Zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Zagrebačke, pripadnici Pukovnije vojne policije uključili su se u noćnu potragu za nestalom pripadnicom s dva tima Antiterorističke vojne policije i patrolom Vojne policije i pripadnicima Kriminalističke vojne policije. Pronađeno je motorno vozilo nestale pripadnice, dokumenti  i osobne stvari, a potraga za nestalom osobom se nastavlja i dalje u primarnoj nadležnosti Ministarstva unutarnjih poslova.”

I njezina kći Ines također je preko društvenih mreža uputila apel za pomoć jer je automobil u međuvremenu probađen, ali njezinoj majci i dalje nema ni traga.

“Molim vas dijelite što vise možete, zamolite svoje kontakte da učine isto, možda nam pomogne da je pronađemo! Mama mi je nestala, pronašli smo auto, ali njoj ni traga. Naglašavam da se radi o mami i baki koja ne bi otišla bez traga i glasa. Kolege novinari, molim vas da se i vi uključite što je više moguće, kako ovom objavom tako i svime što imate na raspolaganju u medijskom smislu”, napisala je Ines Skender.

Jadranka Skender ima kestenjastu kosu i srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka imala je plavu jaknu, traperice i žute čizme.

U slučaju da posjedujete informacije o nestaloj, možete obavijestiti najbližu policijsku postaju ili nazovati na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].


Komentari