NESREĆA U ZAGREBU: Kotači kamiona Čistoće usmrtili radnika Holdinga

prigorski.hr / Ilustracija

Kamion naletio na pješaka.

U ponedjeljak u jutarnjim satima u  Amerikanskoj ulici kamion je naletio na pješaka. Do nesreće je došlo prilikom odvoza otpada, pješak je preminuo. Istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku.

Kako su naknadno izvjestili iz Zagrebačkog holdinga riječ je o radniku Čistoće koji je stradao pod kotačima kamiona Čistoće.

Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Odranskom Obrežu. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku.


Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti.

Do utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okončanja istrage, radni zadaci nadležnih za vozni park podružnice Čistoće bit će dodijeljeni drugim zaposlenicima. Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane.“, stoji u priopćenju.

Komentari