Nesreća kod Zagreba: Kako izgleda automobil, pravo je čudo što je vozač ostao živ

Detalji filmske potjere (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Iz zasad nepoznatih razloga vozač je kod Jakovlja nedaleko Zagreba sletio s ceste i pao u duboku jamu. Do nesreće je došlo kod naselja Igrišće koje je u sastavu općine Jakovlje, i to na mjestu gdje se popravlja most.

Ugledni kriminalist o nepoznatim detaljima brutalnog krvoprolića u Zagrebu: ‘Da je barem ostao u kući’

Stanovnici Jakovlja tvrde da već neko vrijeme upozoravaju na opasnost te lokacije te da je bilo samo pitanje vremena. “Govorilo se da nema dovoljno znakova i svjetleće signalizacije.  Netko će ovo skupo platiti”, stoji u objavi na Facebook stranici Događanja u općini Jakovlje.

Prema prvim informacijama vozič koji je u vozilu je dobro, a na fotografiji koja se dijeli po Facebooku materijalna šteta je ogromna.


Opasno područje

Auto je u jarak uletio gotovo pod kutem od 90 stupnjeva stoga je prava sreća što je ova nesreća završila bez ljudskih žrtava.

“Mi smo išli nedugo ranije. Užas, bilo je 19 sati, ništa ne vidiš. Padala je kiša, a u toj je jami bilo jako puno vode”, napisala je jedna korisnica Facebooka.

Policija objavila fotografije žene: Pojasnili su zašto ju traže, javite ako imate saznanja

Mnogi su se u komentarima okomili na izvođače radova te ih optužili da nisu dovoljno dobro osigurali gradilište, a drugi su ipak rekli da je vozač trebao bolje paziti dok prolazi tim područjem.

O nesreći smo kontaktirali zagrebačku policiju, a oni su na potvrdili da su imali dojavu o nesreći na Stubičkoj cesti kod Igrišća. Rieč je bilo o slijetanju vozila s ceste a jedna je osoba ozlijeđena. Čekaju se povratne informacije iz bolnice o težini ozljede, a očevid je još uvijek u tijeku.


Komentari