Nepoznata osoba ispalila nekoliko hitaca prema kući u Gračecu, metak probio staklo na prozoru

FOTO: Ivan Klindić / Ilustracija

U utorak 14. svibnja oko 23 sata u Brckovljanima, Gračec, Majerica, nepoznata je osoba ispalila nekoliko hitaca iz vatrenog oružja te je jedno zrno streljiva u svojoj putanji probilo staklo na prozoru kuće 55-godišnjakinje. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 27 kaznenih djela: dva razbojništva, 10 teških krađa provaljivanjem, 10 krađa i četiri ostala kaznena djela. Otuđen je jedan teretni automobil.

Jučer oko 16.15 sati u Novom Zagrebu, u Ulici Pavla Šegote, nakon verbalnog i fizičkog sukoba zbog nesuglasica u prometu, nepoznati je počinitelj teško ozlijedio 42-godišnjaka. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb.

Razbojništva

Jučer oko 9.30 sati u Novom Zagrebu, u Stonskoj ulici, u poslovnici banke, nepoznati je maskirani počinitelj uz verbalnu prijetnju počinio razbojništvo nad 35-godišnjim zaposlenikom i otuđio nekoliko desetaka tisuća kuna.

Isti dan oko 12 sati na Maksimiru, u Ulici Antuna Kontaka, na ulici, nepoznati je počinitelj uz uporabu tjelesne snage počinio razbojništvo nad 82-godišnjakinjom te joj otuđio nakit, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

Provale

Između 13. i 14. svibnja, od 14 do 7 sati na Peščenici, u Heinzelovoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u skladište poduzeća iz Zagreba te otuđio teretni automobil marke Citroen Jumper zagrebačkih registracijskih oznaka i razni alat, pričinivši štetu od nekoliko stotina tisuća kuna.

U utorak 14. svibnja, između 7.30 i 15 sati na Trešnjevci, u II. Zagorskoj, nepoznati je počinitelj provalio u stan te otuđio novac i nakit, oštetivši 54-godišnjaka za nekoliko stotina tisuća kuna.


Komentari