NEPOKRETNO TIJELO MUŠKARCA NA TRNJU ČUVAO JE NJEGOV PAS: Svjedoci otkrivaju nove detalje slučaja: Napao ga biciklist?

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Kako javlja zagrebačka policija, na Trnju, u ulici Cvijete Zuzorić pronađeno je tijelo muškarca. Iako je očevid u tijeku, ističu kako je za sada poznato kako se isti prethodno fizički sukobio s drugim muškarcem, a koji je potom pobjegao s mjesta nesreće. U tijeku je potraga za istim.

Dolaze i informacije svjedoka koji je čuo svađu koja je prethodila tragediji, piše RTL.

“Žrtva je je šetala psa kada sam čuo galamu i deranje. Došao sam na lice mjesta i vidio čovjeka kako leži s ranom na glavi i hitnu pomoć koja je već bila stigla”, izjavio je Ivica Talan koji živi u blizini.

Dodao je kako žrtvin pas nikome nije dao da se približi njegovu mrtvom vlasniku.

I ostali svjedoci daju slične informacije. Beživotno tijelo nađeno je na puteljku iza stambene zgrade kojim đaci prolaze u školu, a građani prema pothodniku za tramvaj. Riječ je o mjestu koje se nalazi na 50-ak metara od Avenije Marina Držića.

Policija pretpostavlja da je došlo do fizičkog sukoba sa zasad nepoznatom muškom osobom, za kojom se traga.

Nesretni muškarac bio je u šetnji sa svojim psom kada je došlo do svađe s biciklistom koji je pored njega prolazio. Verbalni sukob prerastao je u fizički obračun. Od službenica jednog obližnjeg ureda doznaje se da su vidjele kako biciklist više puta udara muškarca koji je potom pao na tlo, piše Dnevnik.hr.

Biciklist se dao u bijeg, ali su ga one uspjele snimiti s leđa i snimku su predale policiji koja sad ima konkretan trag.

Uz tijelo nesretnog 66-godišnjeg muškarca neutješnoj je cvilio njegov pas mješanac s kojim je jutros krenuo u šetnju. Prema pričanjima svjedoka krenuli su ustaljenom rutom, no navodno je došlo do neke prepirke s muškarcem koji je bio na biciklu, piše Jutarnji.hr.

Komentari