NEOBIČAN LOPOV: Pijani muškarac ukrao je čak šest prometnih znakova!

Foto: PU virovitičko - podravska

Virovitičko – podravska policija objavila je detalje neobičnog zločina koji se dogodio u Virovitici, očekivano, pod utjecajem alkohola.

“​U ponedjeljak 26. rujna u Virovitici policajci su tijekom ophodnje gradom uočili da nedostaju određeni prometni znakovi. Kratko nakon toga, oko 00:25 zatekli su 35-godišnjaka u vidno alkoholiziranom stanju, a pored njega na tlu bili su raznovrsni šareni prometni znakovi – od znaka STOP do znaka naziva rijeke ‘Ođenica’ sveukupno 6 komada”, navodi virovitička policija detalje ovog neobičnog zločina.

“Uz prometne znakove na tlu su bile i bočice alkoholnih pića – konjaka, pelinkovca, šljivovice i razne limenke energetskog pića koji su također oduzeti”, priopćila je PU virovitičko-podravska. Muškarac je odbio alkotestiranje. Kako je 35-godišnjak počinio kazneno djelo krađe na štetu Grada Virovitice, uhićen je i nakon liječničkog pregleda te psihijatrijske obrade smješten u prostor za zadržavanje. Za kazneno djelo krađe predviđena je kazna zatvora do pet godina”, kažu iz policije.


Komentari