NEMIRAN DAN U GRADU: Kralo se od Dubrave do Novog Zagreba, prijetilo se pištoljem, a ukraden je i auto

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL, Ilustracija

U četvrtak, 8. srpnja, malo prije podneva, dogodila se krađa u Dubravi na tržnici. Naime, jedan je muškarac iskoristio velik broj ljudi koji su došli kupiti namirnice, te je u toj masi, 68-godišnjaku iz torbice ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna.

Gotovo u isto vrijeme, samo na drugom dijelu grada u Dugavama u Vijencu Frane Gotovca, muškarac je upao u poštu te je pištoljem prijetio zaposlenicima koje je prisilio da mu daju nekoliko tisuća kuna. Iz policije javljaju da počinitelj još nije uhvaćen.

No, stanovnike Novog Zagreba je zaprepastio još jedan slučaj lažnog predstavljanju. Naime, jedna je žena nazvala 87-godišnjakinju te se lažno predstavila kao zaposlenica banke. Nesretna je starica nasjela na priču te je predala nekoliko desetaka tisuća kuna kradljivici koja je došla na njenu kućnu adresu u Ulici Siget.

Međutim, to nije sve, nepoznati je muškarac 25-godišnjaku ukrao automobil u Jablanovcu u Trešnjevačkoj ulici. Iz policije javljaju da se kradljivac vjerojatno malo provozao, pa je automobil ostavio u kasnim noćnim satima na Samoborskoj cesti u Zagrebu, gdje su ga ubrzo našli policijski službenici s Črnomerca.

 


Komentari