Nema razloga za brigu: Policija pronašla pacijenta koji je pobjegao iz Vrapča

Policija je pronašla odbjeglog pacijenta.

Zagrepčanin Bruno Iljkić (33) u nedjelju je pobjegao iz kruga zagrebačke Psihijatrijske bolnice Vrapče.

Nitko nije znao gdje se Bruno Iljkić nalazi, ali je poznato kako je prošle godine u nekoliko navrata svojim rastrojenim potezima plašio građane. Građani se sjećaju drame iz tramvaja broj 12, u koji je Iljkić ušao 12. svibnja te u divljačkom pohodu rukama i nogama mlatio ljude koji su se tamo zatekli.Tramvaj je morala presresti policija.

Poput manijaka je krenuo divljati. Nije djelovao pijano, već rastrojeno. Bitno mu je bilo da udara. Na trenutak smo pomislili kako je u pitanju neki navijač čiji je klub izgubio neku utakmicu pa je odlučio bijes iskaliti na svima koji su mu došli u vidokrug. Kao da nije znao gdje je i koji mu je cilj, nego, eto, luduje”, ispričala je građanka za Jutarnji list.


Prošle je godine Iljkić ponovno izazvao teški incident u gradu.

U noći s 2. na 3. srpnja Iljkić je krvavog lica na zagrebačkom Tomislavcu u rastrojenom stanju mahao nožem i galamio; “Sve ću vas pobiti!”. Razbio je staklenu bocu i sve koji su ga promatrali vrijeđao. Policija je brzo stigla u pothodnik Importannea, a našli su ga kako leži na stepenicama, raskrvavljen i onesviješten. 

Iz policije su za Index  potrdili kako je osoba nađena danas oko 10 sati na području centra te da više nema nikakve opasnosti za građane.

 

Komentari