NEKIMA NIŠTA NIJE SVETO! Kad ljudima treba samo tračak vjere i nade, one su im upadale u domove kao zadnje besramnice

Photo: Igor Soban/PIXSELL/Ilustracija

Da zločin nikad ne spava, uvjerili su se stanovnici Jastrebarskog, i to baš za vrijeme uskrsnih blagdana, kada bi u kuće trebali dolaziti samo mir i blagostanje, a ne kradljivci bez imalo srama.

Tamo su 19-godišnjakinja i s njom jedna maloljetnica u subotu, 3. travnja, “filmski” provalile u kuću u Kolodvorskoj ulici u Jastrebarskom. No, dvojac se nije zaustavio na jednoj provali te su neuspješno pokušale provaliti i u kuću u Ulici Petra Svačića.

Tijekom prijepodnevnih sati, zajedno i po prethodnom dogovoru, došle su do kuće u gdje su prvo pokušale provaliti kroz prozor, a kada nisu uspjele otišle su do ulaznih vrata koja također nisu uspjele provaliti.

Tada su otišle do prozora kuhinje gdje ponovno nisu uspjele provaliti da bi u konačnici razbile staklenu stijenu kroz koju su ušle u kuću i otuđile novčanik, šminku i tenisice.

Istog tog dana, ponovo su došle do kuće u Ulici Petra Svačića u Jastrebarskom gdje su pokušale provaliti kroz ulazna vrata, prozore i kroz ulazna vrata garaže, međutim u toj namjeri nisu uspjele te su se udaljile s mjesta događaja bez da su išta otuđile.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski će službenici nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti posebno izvješće.


Komentari