‘NE ZNAŠ TI TKO JE MOJ TATA, PLATIT ĆEŠ ZA OVO’ Tinejdžerica napravila kaos zbog zaštitne maske i istukla ZET-ovog kontrolora

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL/ Ilustracija

Prava drama u samom centru grada, odvijala se u utorak u popodnevnim satima. Tinejdžerica je prema informacijama očevidaca, odbila nositi zaštitnu masku u tramvaju zbog čega je došlo do sukoba između kontrolora i nje. Nakon što su izašli iz tramvaja, maloljetnica je napala ZET-ovog djelatnika, a da je situacija bila uistinu ozbiljna svjedoči i činjenica da su na mjesto događaja došli policajci, kao i Hitna pomoć.

“Do incidenta je došlo 15. lipnja, oko 12.30 sati u Frankopanskoj ulici, a bit će podnijeta kaznena prijava zbog prisile prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa u službi. Radi se o ZET-ovom kontroloru. 50-godišnjak je pritom lakše ozlijeđen”, priopćili su nam iz zagrebačke policije i potvrdili da je napadačica bila ženska maloljetna osoba.

“Ne znaš ti tko je moj tata, platit ćeš za ovo”, vikala je tinejdžerica kontroloru, otkrio nam je čitatelj.

Doznajemo i kako su navodno njezini roditelji kasnije ušli u jednu od trgovina koja se nalazi u Frankopanskoj i tražili potencijalne svjedoke u želji da podignu tužbu protiv kontrolora.

Komentari