NASTRADALO DIJETE U NOVOM ZAGREBU: Prevezeno u Klaićevu, policija javlja kako je teško ozlijeđeno

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Jučer, 24. srpnja oko 7.45 sati, 28-godišnjak je upravljao motociklom marke Suzuki DL 650, a kretao se Brezovičkom cestom u smjeru juga. Dolaskom 1 km sjevernije od kućnog broja 55 nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste i vozila kojim upravlja uslijed čega je ulaskom u lijevi zavoj izgubio nadzor nad motociklom i sletio na meki teren. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 28-godišnjak, liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh.

Jučer, 24. srpnja oko 12.30 sati, maloljetna je osoba upravljala biciklom marke Courage, a kretala se Ulicom Kozjanka u smjeru zapada. Dolaskom 20 metara istočnije od kućnog broja 7, prešla je biciklom na meki teren koji se nalazi uz  rub kolnika nakon čega je naletila na betonski zid kanala. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena maloljetna osoba, liječnička pomoć pružena joj  je u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Inače, u posljednja 24 sata obavljen je očevid 21 prometne nesreće. U šest prometnih nesreća dvije su osobe teško ozlijeđene, četiri lakše. Kao posljedica 15 prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta.

Komentari