Nastavljeno suđenje Komšiću: Muškarac koji joj je pružio pomoć pojasnio svoje viđenje te noći

24.02.2017., Zagreb - Nakon dovrsenog kriminalistickog ispitivanja, osumnjiceni za monstruozno ubojstvo 18-godisnje Kristine Krupljan, David Komsic, priveden je u Drzavno odvjetnistvo. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Suđenje Davidu Komšiću i njegovim prijateljima Arjanu i Armendu Rexhepiju te Filipu Filipoviću za napad na brutalno ubijenu Kristinu Krupljan danas je nastavljeno na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Komšić je, u skladu s prijašnjim incidentima, na sud doveden ravno iz Remetinca i to pod velikim mjerama osiguranja. Svi koji su ulazili u zgradu suda bili su detaljno pregledani kako bi se izbjegli incidenti do kakvih je dolazilo na ranijim ročištima.

Njih četvoricu se tereti da su 27. studenog 2016. godine rano ujutro, oko 5:40, u Zagrebu automobilom presreli Kristinu Krupljan te je istukli, razbili joj automobil, uzeli mobitel i bacili ga u kanalizaciju, prnosi Index.

Komšić je na sud doveden ravno iz Remetinca i to pod velikim mjerama osiguranja, a svi koji su ulazili u zgradu suda bili su detaljno pregledani kako bi se izbjegli incidenti do kakvih je dolazilo na ranijim ročištima.

Na današnjem ročištu svjedočilo je dvoje svjedoka – muškarac koji je pritrčao u pomoć Kristini Jakov B.B. te njezina prijateljica Anamarija P.

”Vraćao sam se kući s prijateljem kada se iza nas pojavio automobil sa sva četiri upaljena žmigavca. Iz njega je izašla djevojka koja je govorila nepovezano, govorila je da joj je netko razbio automobil, bila je u šoku. Nisam jasno vidio je li bila ozlijeđena, zamolila nas je za pomoć i mi smo pozvali policiju”, kazao je svjedok Jakov B.B.

Kristinina prijateljica Anamarija ispričala je da su djevojke te večeri bile vani i da su se vraćale kući oko 5 sati. Kristina je otišla po automobil koji je ostavila u Kozari Boku, nakon čega su se ona i Anamarija razdvojile.

“Nazvala me drugi dan i rekla da su je pretukli neki muškarci i da je puna rana”, kazala je Anamarija. Dodala je da nije pitala tko ju je pretukao.

Podsjetimo, Komšić je u travnju proglašen krivim za brutalno ubojstvo Kristine Krupljan. Nepravomoćno je osuđen na 30 godina zatvora.


Komentari