NASILNIK IZ GAJNICA: Nećak Vesne Zmijanac pritvoren jer je tukao ženu

Foto: Wikimedia Commons

Više puta privođen zbog obiteljskog nasilja.

Petar Zmijanac završio je na mjesec dana u istražnom zatvoru Remetinec. Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu pritvorio ga je kako ne bi mogao utjecati na svjedoke. Zmijanac je osumnjičen za kazneno djelo povrede djetetovih prava.

U utorak navečer u parku 101. brigade u Gajnicama nasrnuo je na suprugu  pred njihovom maloljetnom djecom. Kako je izjavio, iznerviralo ga je što mu je supruga alkoholizirana izvela djecu na hladnoću.

Za kazneno djelo povrede djetetovih prava zakonom je propisana kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora. Zmijanac, koji se istražiteljima pohvalio da je mu je poznata pjevačica Vesna Zmijanac teta, od ranije je poznat policiji, pišu 24 sata.

>>>OBJAVA NA ‘FEJSU UZNEMIRALA GAJNIČANE: ‘Netko u parku upravo tuče ženu’

Podsjetimo, dramatična objava u Facebook grupi “Gajnice jučer danas sutra”, u utorak u večernjim satima uznemirila je Gajničane. Jedan od stanovnika Gajnica obavijestio je susjede o nasilju koje se odvijalo u parku 101. brigade.

Stanovnici ovog kvarta vrlo brzo su se organizirali. Pozvali su policiju, a nekoliko susjeda se aktiviralo odlaskom u isti park s ciljem da zadrže muškarca do dolaska policije, dok je žena odvezena u bolnicu s lakšim tjelesnim ozljedama.

 


Komentari