‘NARKOMANČINO JEDNA’ Na Glavnom dvojica pretukla muškarca, nešto dalje razbojnik nasrnuo na zaštitara

Photo: Igor Kralj/PIXSELL, Ilustracija

“Debilu glupi”, “Narkomančino jedna” i “Majmune” odzvanjalo je u nedjelju Trgom Kralja Tomislava kada su se “zakačila” trojica muškaraca. Policija javlja da su se 28-godišnjak i 30-godišnjak prepirali s nešto starijim čovjekom (49), a potom i fizički nasrnuli na njega.

Nemili prizori odigrali su se oko 18,40 sati, a nesretni je 49-godišnjak ubrzo nakon napada prevezen u KBC Zagreb gdje su ustanovili da je teško ozlijeđen.

Povod sukoba još uvijek nije poznat, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Koji sat ranije, točniji oko 17.45, u Ulici Jurja Žerjavića razbojnik je ušao trgovinu i s polica pokupio što mu treba. Artikle je pospremio u platnenu vrećicu i nonšalantno krenuo prema izlazu, no “akciju” je zamijetio zaštitar koji ga je zaustavio na vratima. Muškarcu se to nikako nije svidjelo pa je fizički napao zaštitara koji ga je ipak savladao i uspješno zadržao do dolaska policijskih službenika.

Na zapadu grada krađa je za rukom pošla maskiranom razbojniku u Ulici Malešnica. Oko 20 sati ušetao je u trgovinu pa vatrenim oružjem zaprijetio prodavačici (22). Uzeo je sav novac iz blagajne i napravio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna.


Komentari