Napasnik u zagrebačkom salonu za masaže: Klijentica ležala na trbuhu, u jednom trenu osjetila njegovo spolovilo

Flickr

Nekoliko žena doživjelo je isto.

Victoru A. 66-godišnjem fizioterapetu iz Zagreba počelo je ponovljeno suđenje na Općinoskom kaznenom sudu. Njega je klijentica optužila da ju je seksualno zlostavljao tijekom masaže u rujnu prošle godine.

Fizioterapeut prošle je godine uvjetno osuđen, ali Županijski sud u Slavnoskom Brodu ukinuo je presudu zbog pogrešnog i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja.

“Došla sam oko 20 sati. Na stolu sam ležala potrbuške u gaćicama. Negdje pri kraju masaže osjetila sam kako me nešto dodirnulo u predjelu stražnjice. Nije to bio dodir ruke. Kroz glavu mi je prošlo da je to možda njegov spolni organ. Okrenula sam se i vidjela spolovilo u erekciji van hlača“, svjedočila je 30-godišnjakinja na sudu.

Na sudu je svjedočila još jedna žena koja je također doživjela da ju neprimjereno dodiruje po leđima te se prislanjao na nju dok mu je spolovilo bilo u erekciji. Zbog toga je prestala dolaziti na masaže.

Victor je tvrdio da ni u jednom trenutku nije skinuo hlače te da se klijentica zbunila, piše Index.

“Bolujem od hernije pa mi u predjelu prepona zna iskočiti kila, a pogotovo tijekom masaža pa je rukom vratim jer je posao fizički naporan”, rekao je u svoju obranu Victor.


Komentari