Napadnut vozač Cammea, otuđen mu službeni automobil i novčanik

Cammeo Grupa potvrdila je da je u četvrtak 22. veljače tijekom dana došlo do napada na njihova vozača od strane nepoznate osobe prilikom čega su otuđeni njihov automobil i službeni novčanik.

“Najvažnije od svega je da kolega nije ozlijeđen, a Cammeo Grupa njemu i obitelji pruža svu potrebnu pravnu i psihološku pomoć.

Djelatnici Cammeo Grupe su pronašli otuđeni službenik novčanik bez novaca nedaleko od mjesta razbojstva, a u večernjim satima je pronađen i automobil ostavljen u garaži na području Novog Zagreba. O oba pronalaska je obaviještena policija.

Još jednom se pokazalo kako Cammeo Grupe ima iznimno sofisticiran i učinkovit sigurnosni slučaj – od tajnog gumba za uzbunjivanje, GPS praćenja vozila pa do vremena reakcija. Od obavijesti do dolaska prve ekipe Unutarnje kontrole na mjesto događaja su prošlo manje od dvije minute, a nakon što se utvrdilo da je vozač dobro i da je automobil otuđen – više djelatnika je pretraživalo područje te je, nakon analize potencijalnog kretaenja, automobil uz pomoć građana pronađen.

Cammeo Grupa je prikupila i druge dokaze koji bi mogli dovesti do počinitelja te su isti predani policijskim istražiteljima s kojima smo od početka imali izuzetnu i pozitivnu suradnju te koji aktivno rade na rješavanju ovog slučaju.

Upravo ovakva postupanja Cammeo Grupe dovela su do pada u napadima na naše vozače te da se počinitelji gotovo svih napada i razbojstava pronađu u kratkom vremenu”, kazali su iz Cammeo Grupe.


Komentari