NAPAD U KAŠTELIMA: Jedan od napadača završio u bolnici? Žrtva otkrila što se dogodilo!

Snimka zlostavljanja u Kaštelima proširila se danas društvenim mrežama, a policija je privela dvije osobe koje se dovode u vezu s napadom.

Jedan od napadača trenira kick boks, a nesretnog je mladića udario nogom u glavu zbog čega je pao na pod. Nakon što se snimka proširila, napadač je navodno i sam napadnut.

Kako cronika.hr doznaje, dugokosi napadač koji se bavi borilačkim sportom danas je pretučen ispred vlastite kuće te se nalazi u KBC-u Split sa slomljenom rukom.

Danas se, nakon objave snimke napada, oglasio i mladić koji je u Kaštelima napadnut, a on je za 24sata opisao zašto su drugi mladići od njega tražili novac.

“Trebao sam ići s njima u Sinj na Veliku Gospu, dogovorili smo se da svak’ ponese po 200 kuna za piće, pečenje i gorivo, Ja sam taj dan trebao imati 200 kuna, ali nisam ih dobio. Ipak sam otišao s njima, oni su me počastili i vratili kući. Prošle subote su me dočekali i tražili dvije tisuće kuna. Imam neki skuter koji sam im dao i rekao da mi otpišu dug, no majka od jednog od njih sumnjala je da je motor ukraden pa su mi ga vratili. Rekli su mi da na sve zaboravim. A onda su tu subotu došli po mene u kuću, izveli me tu ispred crkve i evo, sad je sve u policiji”, rekao je.

Poznati borac poslao brutalnu poruku kaštelanskim nasilnicima: ‘Glupani mali. Da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija,…’

Komentari

loading...