Nalazniku nude bogatu nagradu: ‘U Zari u Arena Centru ukraden je novčanik boje konjaka, nije nam do novca nego dokumenata’

Flickr

Kjara i obitelj nude bogatu novčanu nagradu osobi koja vrati novčanik.

Čitateljica Kjara javila nam se vezano za krađu novčanika. Naime, njezina majka protekle je nedjelje ostala bez kockastog novčanika boje konjaka u Arena Centru, točnije trgovini Zara.

“Mojoj mami je ukraden novčanik u Areni u Zari. Sve je prijavljeno na policiju”, kaže naša sugovornica i dodaje kako im novac nije bitan nego brojni obiteljski osobni dokumenti. U novčaniku su dokumenti naslovljeni na Mirjanu Pausin Butorac i još neke ćlanove obitelji.

“Više nam nije ni do novaca samo da se vrate osobni dokumenti jer imamo maloga brata, a i od ostalih ukućana je bilo dosta dokumenata. Dajemo novčanu nagradu u iznosu od 500 kuna“, kazala je Kjara i naglasila kako oni nisu iz Zagreba nego iz Crikvenice.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]LJUBAZNA MOLBA: Ukoliko znate nešto o spomenutom novčaniku ili ste ga možda pronašli javite na brojeve: 098506775 ili 0992420503[/box]

Komentari

Komentari

loading...