Nakon višemjesečne potrage pripadnica HV-a pronađena mrtva

Nestali.hr

Prije dva mjeseca njena je obitelj poručila kako definitivno vjeruju da nije počinila samoubojstvo, prenosi RTL.

Nakon mjeseci potrage za Jadrankom Skender koja je nestala u noći s 3. na 4. prosinca u Zagrebu, pronađena je mrtva u rijeci Savi kod Velike Gorice.

Bila je knjigovotkinja u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku kod Kolinde Grabar-Kitarović i pripadnica Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga HV-a, a vijest su objavili iz Udruge ratnih veterana 9. gardijske “Vukovi”.

“S dubokim pijetetom objavljujemo informaciju da je nakon višemjesečne potrage pronađena mrtva Jadranka Skender, djelatnica Počasno zaštitne bojne HV-a koja je nestala četvrti prosinca prošle godine u Zagrebu.

Jadranka je bila pripadnica ratne postrojbe 9. gardijske brigade “VUKOVI” zaposlena u zapovjedništvu brigade, vojničku karijeru nastavila je u Počasno zaštitnoj bojni. Zadnje radno mjesto bilo joj je u Uredu Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović na računovodstvenim poslovima.

Sahrana naše Jadranke bit će u subotu, 27. lipnja 2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Marije Magdalene u Gospiću.

U ime svih pripadnika Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade “VUKOVI“ obitelji upućujemo iskrenu sućut”, objavili su.

Prije dva mjeseca njena je obitelj poručila kako definitivno vjeruju da nije počinila samoubojstvo.

“Ta žena, ako išta možemo definitivno za nju reći jest, da je unučica za nju centar svijeta, i što se tog dijela tiče, ništa nije dalo naslutiti da će nestati. Još smo se taj dan dogovorile da ćemo se vidjeti”, rekla je tada kći nestale, Ines Skender.

Pošto je bila vojna osoba, odmah je obaviještena Vojna policija koja je uz civilnu, vatrogasce, GSS i državnu upravu za zaštitu i spašavanje koristila 13 raznih plovila, jednu bespilotnu letjelicu i dron kako bi ju pronašli.


Komentari