Nakon sudara suputnica odbila medicinsku pomoć, preminula nakon sat vremena

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Policijska uprava zadarska izvijestila je o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer ujutro u Ninskim Stanovima, u kojoj su sudjelovala dva vozila. Od posljedica nesreće, zato što je odbila medicinsku pomoć, preminula je 74-ogodišnja putnica.

Prema rezultatima očevida, prometna nesreća dogodila se kada je osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 82-godišnji vozač, prilikom pretjecanja dvaju vozila udarilo u osobno vozilo zadarskih oznaka, koje se kretalo u istom smjeru i u tom trenutku počelo radnju skretanja, prenosi zadarska policija

Osobnim vozilom Renault, koje je skretalo lijevo na dopuštenom mjestu upravljao je 70-godišnji vozač, a vozilo je nakon sudara sletjelo s kolnika te udarilo u zid.

Foto:Zeljko Lukunic /PIXSELL

Hitna medicinska pomoć je 70-godišnjem vozaču i 74-godišnjoj putnici pružila pomoć na mjestu nesreće te je vozač prevezen u OB Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede, a putnica je nakon pregleda odbila daljnju liječničku pomoć i ostala na mjestu nesreće, o čemu je sastavljena liječnička dokumentacija.

Oko 11 sati joj je pozlilo te je ponovno pozvana Hitna medicinska pomoć, no unatoč pruženoj pomoći preminula je, izvještava Policija.

O prometnoj nesreći izviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Zadru.

Komentari