NAJNOVIJI DETALJI: DJ zbog kartice nasmrt izbo muškarca po trbuhu i prsima, a drugog ranio u vrat!

Foto: Čitateljica

U utorak navečer u zagrebačkopm naselju Vrapče došlo je do ubojstva i pokušaja ubojstva, a povod tom kobnom potezu navodno je bila krađa bankovne kartice.

Zagrebačka policija zasad je utvrdila da je osumnjičeni 48-godišnjak u utorak oko 21:25 sati u Vrapčanskoj ulici nakon svađe s oštećenima oštrim predmetom zadao 31-godišnjaku više ubodnih rana u predjelu trbuha i prsišta kojima je žrtva na mjestu podlegla.

U napadu ga je pokušao spriječiti 30-godišnjak kojega je osumnjičeni također oštrim predmetom ubo u vrat i pobjegao. Liječnička pomoć 30-godišnjaku pružena je u KB-u Sveti Duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Policija 48-godišnjaka tereti da mu je u oba slučaja bila namjera ubiti oštećene, a nakon kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku uz posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povod – Krađa bankovne kartice?

Po pisanju Jutarnjeg lista, žrtva ubojstva koje se dogodilo na zagrebačkoj tržnici Vrapče je 31-godišnji Domagoj T. dok je lakše ozlijeđen njegov godinu dana mlađi prijatelj Ivan S.

Počinitelj je po neslužbenim medijskim podacima 48-godišnji DJ elektronske glazbe R. I. I. koji je uhićen u utorak oko 23 sata kad mu je na vrata pokucala policija kojoj se navodno predao bez pružanja otpora.

Povod tom nedjelu navodno su bile optužbe da su mu Domagoj T. i Ivan S. ukrali bankovnu karticu, no potvrdu te informacije nije se u četvrtak moglo dobiti u zagrebačkoj policiji.


Komentari