NAJNESPOSOBNIJI LOPOVI IKAD: Pogledajte što su napravili na autu ovog Zagrepčanina

Ivan Ramađa

Kriminal u Zagrebu i dalje je na visokim razinama, a građani imaju sreću u nesreći što nisu svi lopovi baš toliko sposobni.

Jedna takav ctrićki pokušaj krađe odvio se u četvrtak na zagrebačkim Srednjacima u ulici Majstora Radovana.

Naime, lopovi su očito svim silama pokušali otvoriti vrata na automobilu stanovnika tog kvarta a izgleda da su pokušaji bili neuspješni.

Tragovi pokušaja nasilne provale vidljivi su na nekoliko dijelova karoserije, oko ruba vrata. U automobil očito nisu uspjeli ući, ali su vlasniku ostavili nekoliko vidljivih udubljenja i znatnu materijalnu štetu.

I izgleda da ovo nije prva nevolja ovog Zagrepčanina i ostalih stanovnika Srednjaka. Prije nekoliko mjeseci više je automobila u tom kvartu bilo zalijano nepoznatom tvari bijele boje.

Drugi stanovnici naselja istaknuli su kako takva situacija nije neobična te da se nerijetko događa da stanari obližnjih zgrada bacaju smeće kroz prozor, no drugi tvrde kako su na isti način umrljani automobili postali sasvim normalna stvar.

Izgleda da su Srednjaci postali prilično neprijateljski kvart za limene ljubimce pa se stanari s pravom pitaju kada će Grad na tim parkiralištima konačno postaviti nadzorne kamere.

Na Srednjacima uporno oštećuju osobne automobile: Policija nemoćna

Komentari