NAĐEN MRTAV U STANU: Danima se nije javljao na mobitel, u Gajnicama intervenirali policija i vatrogasci

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Obitelj muškarca u Gajnicama ga je danima bezuspješno pokušavala dobiti na mobitel, te su tada odlučili kontaktirati policiju, koja je pokušala to isto, ali opet bezuspješno. Krenuli su tada u Argentinsku ulicu u Gajnicama.

Više su puta zvonili i kucali na vrata, o nitko nije otvarao. Kako ne bi razbijali ulazna vrata, u pomoć su pozvali vatrogasce, a oni su u petak oko 21.30 sati kamionom stigli pred zgradu pa preko balkona ušli u stan na drugom katu.

Tamo ih je dočekao prizor kojeg su se i pribojavali – tijelo mrtvog muškarca, inače vlasnika stana, za kojeg susjedi kažu da se u zgradu doselio prije tri godine, piše Večernji.

Živio je sam, a često su ga susjedi viđali u šetnji u jednom od okolnih parkova. Kako kažu stanari zgrade, iz stana se nisu osjetili nikakvi neugodni mirisi pa je vjerojatno da između smrti i pronalaska tijela nije prošao dulji period.

Nakon očevida koji je odmah proveden na mjestu događaja zagrebačka policija je objavila da na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na kazneno djelo, ali i da se treba pričekati rezultati obdukcije koja u nedjelju navečer još uvijek nije bila završena, kako bi utvrdili od čega je preminuo.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL


Komentari