‘Nabijala se na mene kao luđakinja. Rekao sam da prestane, ali nije htjela’ Mladića (16) je silovala psihologinja

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Jedan javni istup bio je dovoljan da se u nekoliko dana stvori svojevrsni pokret. Šutnja o traumama odjednom se prekinula, nakon što je glumica Milena Radulović otkrila da je tijekom školovanja silovao srbijanski redatelji i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić. Nažalost, nije bila jedina.

Na Facebooku je uskoro nastala stranica “Nisam tražila” na kojoj se svakodnevno objavljuju anonimne mučne priče o paklu seksualnog zlostavljanja, u nadi da će se promijeniti atmosfera u društvu u kojem je bilo kakav oblik nasilja prema ženama prešutno odobravan.
U srijedu je na spomenutoj stranici objavljena i ispovijest muškarca koji je bio žrtva silovanja.

 

Priču prenosimo u u cijelosti:

“Molim anonimno, Ona je imala 30, a ja oko 19 godina. Radio sam sezonski u jednom restoranu, a tu se našla i jedna konobarica iz Splita koja bi me svaki put kad bi ušla u kuhinju hvatala i stiskala za guzicu. Više puta sam od nje tražio da prekine budući da imam djevojku i ona me nije zanimala. Također, kako smo živjeli u zajedničkom smještaju više puta mi je upadala u kupaonicu i govorila “pokaži mi ga, hoću vidjeti svog prijatelja”… Međutim, pukao mi je film i zaprijetio sam joj da ću sve prijaviti poslodavcu, a oni mi je odgovorila da ako to napravim da će mi prirediti pakao u životu te me otpužiti za silovanje i napastovanje.

Priča druga.

Imao sam oko 16 godina, a ona oko 38. Upoznali smo se u jednom klubu. Došla je do mene i rekla mi da sam joj zgodan. Bila je jako prijatna, plaćala mi piće cijelu večer pa čak i nudila neke droge koje nisam htio konzumirati. Nakon toga me ispitivala gdje živim pa sam joj rekao ulicu i broj, nakon čega smo se razišli.

Sutradan otvaram vrata otvorio sam ulazna vrata i vidio nju kako sjedi u autu i trubi mi. Bio sam skamenjen. Imao sam osjećaj kao da je cijeli dan čekala da izađem iz stana. Kad sam ju pitao što želi, sugerirala mi je da sjednem u auto da se provozamo. Ubrzo je stala na benzinskoj pumpi i kupila kondome i alkohol te me odvela na neko polje bogu iza nogu dodavši kako ima dekicu u portapaku i da ćemo se sad seksati.

Ja sam joj rekao da to nisam nikad radio i da mi je jako neugodno s obzirom na razliku u godinama, može mi biti mama. Kazala mi je da se ne brinem, svukla mi je hlače i stavila moje spolovilo u svoja usta govoreći mi kako je lijep.

Osjećao sam se užasno u tom trenutku jer nisam to htio, a niti znao što trebam raditi. Ubrzo me polegla na leđa i počela se nabijati na mene kao da je luđakinja, a mene je boljelo… Govorio sam joj da prestane, ali nije htjela. Uskoro sam saznao da je psihologinja u jednoj srednjoj školi, ima sina od 15 godina i sretno je udana. Molim vas objavite ovo anonimno. Podrška svim žtvama nasilja”, napisao je mladić.

https://www.facebook.com/NisamTrazila/posts/105720104846810


Komentari