NA TREŠNJEVAČKOM TRGU! Vozačica teretnim vozilom ozlijedila dvoje ljudi pa napustila mjesto nesreće. Ali, policija ju je ipak pronašla

Ilustracija (Foto: Denis Jerkovic / CROPIX)

Dvoje pješaka ozlijeđeno je u četvrtak na Trešnjevačkom trgu nakon što ih je teretnim vozilom ozlijedila 41-godišnja vozačica koja se vozilom kretala unatrag po nogostupu Trešnjevačkog trga.

Vozačica je radnju obavljala, a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti po druge sudionike u prometu, ne vodeći pritom računa o položaju i smjeru kretanja vozila te o položaju pješaka.

Prilikom kretanja, vozilom je naletjela na 72-godišnju pješakinju i 40-godišnjek pješaka koji su uslijed naleta pali na tlo te im je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da je pješakinja teško, a pješak lakše ozlijeđen.

Nakon prometne nesreće i postupanja hitne medicinske pomoći, vozačica je napustila mjesto događaja, a da prethodno o prometnoj nesreći nije obavijestila policiju da bi se na traženje policijskih službenika vratila na samo mjesto događaja.


Komentari