NA METI MERCEDESI, CIGARETE: Zagrebačka policija ima pune ruke posla s drskim lopovima

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL, Ilustracija

U posljednja 24 sata zagrebačka policija evidentirala je 18 kaznenih djela. Kralo se na različitim područjima Zagreba u trgovinama, u dvorištima..

Jučer, 3. listopada 18.30 sati na području Novog Zagreba u Ulici Vice Vukova, u trgovini odjevnih predmeta, 58-godišnjakinja i 53-godišnjak su s izložbenih polica uzeli više odjevnih predmeta da bi potom napustili prostor trgovine ne plativši uzete proizvode u čemu ih je uočio i spriječio zaštitar. Osobe privedene u službene prostorije policije dok je kriminalističko istraživanje u tijeku, izvijestili su iz PUZ-a.

Na području Maksimira, u Ulici Bukovac drski lopov je ukrao Mercedes CLK u vlasništvu jednog 44-godišnjaka. Krađa se dogodila u njegovom dvorištu, a materijalna šteta iznosi oko 20 000 kuna.

Ukrao cigarete i sakrio se u grmlje

Nadalje, nad 25-godišnjakom je dovršeno kriminalističko istraživanje, a sumnjiči ga se za tešku krađu.

Naime, sumnja se provalio u jednu trgovinu na području Sesveta tako što je razbio staklo na ulaznim vratima. Mladić je ukrao cigarete i novac. No, drami tu nije kraj.

S otuđenim predmetima 25- godišnjak se počeo udaljavati od trgovine da bi u jednom trenutku ugledao policajce i sakrio se u obližnje grmlje gdje je u konačnici i pronađen te uhićen. Nastala materijalna šteta iznosi oko 1.500 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari