NA BOŽIĆ MUČILI I ZLOSTAVLJALI VRŠNJAKA: Trojica prijatelja izjasnili se nevinima, isplivali strašni detalji optužnice

www.vibenigeria.com

Na suđenju su otkriveni detalji monstruoznog zločina i iživljavanja. 

Na suđenju za ovaj monstruozni zločin trojica mladića iz Delnica i Bosiljeva iznijela su svoju obranu. Naime, na optužbe da su za Božić mladića, koji je tada bio u vezi s bivšom suprugom jednog od optuženih, oteli, istukli i silili na oralno zadovoljavanje, sva trojica tvrde da nisu krivi. Radilo se, prema iskazu dvojice od njih, o tome da su šakama uzvratili na uvrede. 

Tako su se trojica prijatelja, Hrvoje Andrić (25), Velimir Šajović (22), Ivan Đurđević (24) na prvom ročištu suđenja izjasnila da nisu krivi za navode optužnice da su prošle godine na Božić mladiću predložili da se zajedno odvezu do mjesta Litanj. U optužnici se navodi da je mladić pristao na takvu ponudu, a trojica optuženih navodno su zaustavili automobil na pola puta, istukli svoju žrtvu i zavezali ga. Nakon toga su ga se odvezli do mjesta Čedanj, ponovo ga istukli, pa se opet vozili do Brod Moravica.

Prema optužnici, motiv ovakvog strašnog kaznenog djela je činjenica da je mladić bio u vezi sa bivšom suprugom drugooptuženog Velimira Šajnovića. Navodi se još da su mladića tjerali da ih svu trojicu oralno zadovolji, na što je on počeo plakati i vrištati. Na kraju je žrtva od svakog optuženog dobila šaku u glavu jer ih je odbila oralno zadovoljiti. Mladić je nakon toga cijeli slučaj prijavio policiji, piše Net.hr.


Komentari