MUŽ UHVATIO ŽENU U PRELJUBU, A ONDA JE POČEO KAOS! Žena je osuđena na kaznu zatvora, evo i zašto

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Bračni par u okolici Krapine upao je u bračne probleme te je 43-godišnji muškarac odselio iz kuće, u kojoj je ostala živjeti 40-godišnjakinja s djecom.

Kako je muškarac naveo na sudu, sve je počelo u veljači kada je suprugu zatekao u preljubu. Tvrdi kako ga je supruga tada počela lažno prijavljivati za nasilje i da od tada ne može živjeti u kući.

“U kući sam bio dvaput, svaki put u pratnji policije, i to prvi put po ljetno, a drugi put po zimsko odijelo za posao”, svjedočio je Milan koji je Ružu odlučio kazneno prijaviti za oštećenje tuđe imovine kad je vidio što je sve učinila, piše Danica.

Pohod uništenja 

Žena je, prema presudi, bez znanja i odobrenja supruga, posjekla  šest stabala vrbe (tzv. bekovine), 30 sortnih loznih cijepova (sorti zweilgelt i frankovka) starosti 5 do 10 godina.

Uništenjima tu nije bio kraj te je ispilila dva masivna drvena stola koja je potom bacila na dvorište. Ubrzo je na red došla i kutna garnitura koja je bila spremna za paljenje, a ispilila je i deset bukovih masivnih fosni.

U svom pohodu uništavanja dohvatila se i 15 rezervnih lampi i 5 retrovizora za traktor Tomo Vinković, a koje su bile pohranjene na tavanu gospodarske zgrade, čime je oštetila supruga za iznos od najmanje 518,50 kuna (njegova polovica, op. a.), stoji u presudi koja je donesena ovih dana.

Žena je poricala sve za što ju se tereti tvrdeći da to nije istina. Ipak, sud je poslušao svjedoke i vještake pa je na kraju proglašena krivom i osuđena.

Prema nepravomoćnoj presudi, zbog uništenja imovine vrijedne oko 520 kuna, 40-godišnjakinja je dobila pet mjeseci uvjetnog zatvora.

Osim uvjetne kazne zatvora, mora platiti i 2900 kuna troškova postupka.

Komentari