Muž nestale Ivone: Doma je, bila je gladna i promrzla, zvali smo hitnu, nije sigurno što se dogodilo

Izvor: Facebook

Malo nakon objave Zagreb.infoa o nestanku Ivone Kranjčević (46), kojoj se izgubio trag u petak oko pet ujutro u četvrti Markuševec, po Facebook grupama koje su razglasile nestanak, javljeno je kako je Ivona nađena.

Ivonin suprug potvrdio je informaciju za Zagreb.info.

“Da, nađena je. Bila je u šumi. Bila je dezorijentirana te se izgubila. Bila je promrzla i gladna, ali našla je put”, rekao je suprug zahvalivši se što smo prenijeli vijest o njenom nestanku, koji je srećom, dobio sretan završetak.

Nije sigurno što se dogodilo i je li Ivona bila ozlijeđena, ali već je tijekom razgovora sa suprugom bila organizirana liječnička pomoć.

Podsjetimo, Ivona je nestala u petak oko pet ujutro, noseći dugi crni kaput. Pri izlasku nije ponijela dokumente, a suprug se zabrinuo da joj se nije nešto dogodilo.

“Pretpostavljam da je otišla šetati, bojim se da joj se nešto dogodilo. 300 metara dalje od nas počinje šuma”, rekao je suprug zabrinuto jutros za Zagreb.info.

Šuma se doista pokazala opasnom, ali naposljetku priča ima sretan ishod.

Jedna od susjeda obitelji Kranjčević, objavila je objavu o njenom nestanku na Facebook grupi  “Markusevec u Srcu”, a objava je do tada prikupila preko tisuću dijeljenja i proširila se po raznim drugim zagrebačkim grupama, kako bi se nestaloj 46-godišnjakinji moglo pomoći.


Komentari