Muškarac u Savi nestali je Robert Stepanić? Njegovo ime maknuto s registra nestalih osoba, prijatelji se opraštaju

Nakon što se policija oglasila o tijelu pronađenom u Savi nedaleko od Domovinskog mosta u mjestu Velika Kosnica,  Večernji list piše kako je vrlo moguće da je riječ o Robertu Stepaniću, 43-godišnjaku koji je prije dva mjeseca nestao s područja Velike Gorice.

“Nažalost moramo vas obavijestiti da je njegovo tijelo nađeno u Savi kod Domovinskog mosta. Bobby naš, voljet ćemo te i nikad ne zaboraviti dok smo živi. Pokoj ti duši i laka hrvatska gruda”, napisali su njegovi bližnji, kako su se brojni njegovi prijatelji počeli opraštati od njega na društvenim mrežama. Policija još nije potvrdila da se radi o Robertu Stepaniću (no naveli su kako nema ozljeda koje upućuju na nasilnu smrt), a njegovo ime obrisano je iz nacionalnog registra nestalih osoba.

Kako je Zagreb.info ranije pisao, nakon nestanka, njegov je automobil pronađen kod Bundeka, no nitko od njegovih bližnjih nije imao objašnjenja zašto bi nestao.

Njegovi poznanici, predano su se trudili pronaći ga, te su Zagreb oblijepili i lecima s njegovim podacima u nadi da će slučajni prolaznici možda moći pomoći. Nažalost, kako je Zagreb.info pisao, ti leci bili su i meta neukusnog vandalizma na autobusnoj stanici na Mažurancu gdje su nepoznati počinitelji zašarali letke, očito ne shvaćajući ozbiljnost nestanka jedne osobe.

 

Komentari