Mučna ispovijest žene koja živi u strahu: ‘Silovali su me i pokušali ubiti, a sada izlaze iz zatvora’

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Samo nekoliko dana nakon obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Hrvatsku potresaju slučajevi zlostavljanja i ubojstava žena.

Poznati zagrebački svećenik o Buntićevom premlaćivanju žene: ‘Maltretiranja namjerno-iritantnih žena’

Za svoj život strahuje i žena čija dvojica silovatelja ovih dana izlaze iz istražnog zatvora. Ona je svoje strahove podijelila na Facebook stranici ”Budne smo – platforma za zaštitu i sigurnost žena i djevojaka”.

”Silovana sam od strane dvojice muškaraca. Ono što nije izašlo u novinama jest da me drugi htio ubiti, prvo me davio me pa odveo u šumu. Ti muškarci u petak izlaze iz istražnog zatvora”, napisala je u potresnoj objavi i otkrila jezive detalje horora koji je prošla.

”Ne znam što da radim”

”Štiti ih neki ‘bijesni’ odvjetnik. Sud nije prihvatio neke točke koje je napisalo Državno odvjetništvo. Mene je strah za vlastiti život. Oni jesu osumnjičeni, ali posjeduju oružje jer je to tamo tako, nema tko nema oružje. A koliko znam mjera suda je 50 metara. Što ću, gdje ću, što da radim, ja više ne znam”, napisala je žena koja živi u strahu.


”Na kraju svega se bojim da ih ne osude jer ja nemam novca za takve odvjetnike. Boga molim samo da ih osude jer zaista to su monstrumi”, dodala je.

Nasilje nad ženom, ilustracija (Foto: Pixabay)

Jedna joj je žena savjetovala da pokuša pobjeći i sakriti se. ”Ne znam pravno kako bi se gledalo da napustite državu, ali probajte barem promijeniti grad. Bit ćete objektivno sigurniji, a i bit će vam lakše subjektivno bez da se osvrćete na svaki šum”, napisala joj je.


Komentari