MRTAV PIJAN POKOSIO KANTE, UDARIO U AUTO: Izašao iz vozila pa se žalio da ga je žena ostavila, okupljene gađao opušcima?

Foto: Ilustracija/Marin Tironi/PIXSELL

Kako javlja zagrebačka policija, u subotu oko 7 sati, na Črnomercu se odvila neobična prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen vozač automobila.

Riječ je naime o 42-godišnjaku koji je pod utjecajem alkohola od 2,09 g/kg upravljao osobnim automobilom marke Nissan zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se zapadnim kolnikom Ulice Nad lipom u smjeru juga.

U nekom trenutku prednjim desnim dijelom vozila naletio je na Audi parkiran na nogostupu sa zapadne strane kolnika. Nije se zaustavio i ostavio podatke nego je pobjegao s mjesta nesreće, a dolaskom do raskrižja s Ulicom Nad lipom i Ulicom Vrhovec, vozeći prebrzo, naletio je na rubni kamen, a potom i na spremnike za otpad na nogostupu sa sjeverne strane kolnika Ulice Nad lipom, a kasnije i na ogradu s iste strane kolnika. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh, zaključila je policija.

Inače, svjedoci nesreće za Jutarnji su list rekli kako je muškarac navodno prethodno bježao policiji, a udarivši u ogradu izašao je iz automobila pa vidno pijan zapalio cigaretu i govorio kako ga je ostavila žena. Budući da je od alkohola jedva govorio, okupljeni su se, kažu, počeli smijati pa ih je gađao opušcima.


Komentari