MOTRE KVARTOVSKE KAFIĆE, RADE U TIMOVIMA? Postoje dvije verzije priče o mogućim počiniteljima, saslušana i Seve

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bez nakita je u srijedu ostala Severina, nakon što su dvojica razbojnika usred bijela dana upala u njezin luksuzni penthaus na Kozjaku i savladala 65-godišnju kućansku pomoćnicu. Iako policija još uvijek “češlja” slučaj, isplivale su dvije verzije priče o mogućim počiniteljima koji su pokrali slavnu pjevačicu.

Prema prvoj Seve je jedna od meta koju prati “banda” koja je nakon otvaranja granica došla u Zagreb, piše Jutarnji.

Njihove su žrtve upravo imućniji Zagrepčani, osobe s estrade, sportaši, odvjetnici ili poduzetnici, a mjesta zločina upravo su u centru metropole i podsljemenskoj zoni.

A u bandi se zna kome pripada koji posao pa svaki član ima svoj zadatak. Jedni nadziru društvene mreže, drugi motre kuće, a treći sjede i osluškuju što se o metama govori po kvartovskim kafićima. Severina je baš zbog toga prestala objavljivati fotografije s putovanja u realnom vremenu.

Prema drugoj verziji, mogućeg počinitelja ili organizatora treba tražiti u kvartu, stoga policija obavlja razgovore sa svima za koje misli da bi mogli imati korisna saznanja o događaju od ponedjeljka. Jedna je od radnih pretpostavki kriminalista i da su neke informacije i način provale namjerno krivo plasirani, pa se sada sve izjave i okolnosti prepada u stan provjeravaju, piše Jutarnji.

Inače, Severina je nakon provale i razgovora s policijom otišla u Dubrovnik.


Komentari