‘MOJ SIN SE BOJI IZAĆI IZ KUĆE’ Majka iz Zagreba o još jednom slučaju vršnjačkog nasilja: ‘Ne znam što bi bilo da ga je udario u glavu’

Šake (Foto: Unsplash)

Još jedan slučaj vršnjaškog nasilja dogodio se prošle srijede na zagrebačkoj Ferenščici. Zabrinuta majka 14-godišnjeg dječaka javila nam se redakciji kako bi upozorila na stalne nasilne obračune među djecom. Ovog je puta njezin sin uspio pobjeći i izbjeći napad, a sve se dogodilo u 15. ožujka u Zagrebu.

KATASTROFA! Šest curica cipelarilo vršnjakinju u Sesvetama, na Trešnjevci dječaci tukli vršnjaka, svi sve snimali

“Bili su vani i nešto su se posvađali. Jedan je govorio da izvadi ruke van. Sin je govorio da se ne želi tući, no jedan je počeo brojati, a drugi se zaletio prema sinu. Da ga je slučajno udario šakom u glavu, ne znam što bi bilo jer i ovako ima zdrastvenih problema”, kaže nam potresena majka.

“Moj sin od tada ne izlazi van jer se boji da ne pokupi batine. To su vam današnji prijatelji, koji se izruguju i vrijeđaju slabije. Ja ću i dalje prijavljivati kad god bude nešto, dok policija i sustav ne obave svoj posao”, poručila je i dodala da je snimku pokazala i policiji.

Tvrdi i da njezin sin s jednim od napadača ima problem već godinama i ne može ga riješiti. ”Prije dvije godine je također izbila tučnjava u kojoj je moj sin dobio batina jer je njih bilo više. Sve je tada završilo na policiji, ali nisu ništa riješili”, kaže.

Upit o ovom slučaju vršnjačkog nasilja proslijedili smo i zagrebačkoj policiji, a njihov ćemo odgovor objaviti čim ga zaprimimo.

Podsjetimo, prošlog su se tjedna tjedan dogodila su se još dva napada. Dvojica maloljetnika na zagrebačkoj Trešnjevci napala su vršnjaka, a sve je snimala maloljetna vršnjakinja, te se video proširio društvenim mrežama. Drugi slučaj dogodio se u Sesvetama, kada su maloljetnice srušile vršnjakinju na tlo i udarale ju nogama i rukama po glavi i tijelu. Cijeli napad snimile su mobitelom i objavile na društvenim mrežama.


Komentari