‘Moj se ćaća borio za ovu državu. Vi ćete mene bacat na pod!’ Ušao na sud bez maske i napravio kaos

Prava “epidemiološka” drama odvijala se ovoga jutra na Općinskom sudu u Splitu. Naime, na sud u Dračevcu ušetao je muškarac bez zaštitne maske na licu, koja je obavezna u zatvorenim prostorima.

Usprkos upozorenju pravosudnog policajca, muškarac nije htio staviti masku na lice te ga je i napao uhvativši ga za vrat. Policajcu su u pomoć brzo pritekle kolege kako bi savladali muškarca.

On se žestoko opirao, te su pored stavljanja lisica morali upotrijebiti palicu i suzavac prilikom obrane. Nakon što su ga polegnuli na pod, muškarac je uporno vikao kako se njegov “ćaća” borio za ovu državu te kako mu je pet rođaka poginulo.

Moj se ćaća borio za ovu državu, jeste li vi normalni? Vi ćete mene bacat na pod? Meni je pet rođaka poginulo, a vi ćete mene bacat? Nitko vam ne nosi masku gore, a vi ste mene napali?” vikao je čovjek.

Muškarac je napomenuo i kako gore na sudu nitko ne nosi masku, a on je napadnut. U konačnici, muškarac je priveden, a iz policije navode kako je kriminalistička obrada u tijeku.

Cijeli video pogledajte ovdje.


Komentari