‘Mogu ti gledati u sobu’: Studentica ulovila voajera na Lašćini

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Iva boravi u studentskom domu na Lašćini i prepričala nam je neugodan susret sa starijim muškarcem.

Ušao je u nedjelju u šest sati ujutro i hodao po kompleksu Studentskog doma Lašćina, a djevojka nam je kazala kako je bila šokirana te prepričala cijeli događaj. Dotični je neovlašteno šetao kompleksom i fotografirao. Kasnije je u razgovoru spomenuo kako je oftalmolog te dodao kako može gledati u njezinu sobu.

“Radi se o “gospodinu” od oko 65 – ak godina. Nosio je široke naočale sa običnim metalnim okvirom, visine do 180cm, puniji, oko 90-100 kila.”, kaže naša sugovornica.

Napominje kako se vraćala iz izlaska i imala 0 promila u krvi jer općenito ne pije.

“Pri ulasku u dvorište doma primjetila sam da netko slika kompleks i pomislila da je možda izlazak sunca jer je bilo 6 sati ujutro. Kako se od drveća i grmlja s pozicije 5. paviljona ne vidi ulaz u kompleks, promatrala sam kamo će se dotični uputiti, jer kroz dvorište često prolaze ljudi i šetači pasa. Budući da je smjer kretanja bio u pravcu paviljona i ne vodi nikamo drugo, popela sam se stepenicama prema njemu koji je bio nadohvat vrata petog (ženskog) paviljona. Pozdravila sam s dobro jutro i pitala kojim dobrom se nalazi tu”, kaže nam Iva.

Dotični je na njezino pitanje odgovorio  – “Jel ovo muški paviljon? Nekad je bio.”

Izbezumljena djevojka prvo ga je pitala kakve ima veze koji je paviljon i tko ga je pustio unutra, na što je ovaj kazao da je tako i tako sve otvoreno. Zatim je pokušala otvoriti vrata paviljona i zbilja su bila otključana.

“Zalupila sam vrata i pitala ga kako zna i što radi tu. Ubrzo nakon tog sam uključila kameru. Zbunila me smirenost dotičnog i nisam znala što točno reći i napraviti. Predstavio se kao doktor oftamolog i nadodao kako imam lijepe oči te da nisam ružna pa može gledati i u moju sobu”, kaže nam i dodaje kako su slična iskustva imale i njezine kolegice.

O ovom događaju je Zagreb.info obavijestio i policiju. Zabrinjava činjenica kako to nije izoliran slučaj i da spomenuti dom ima portira, no nema sigurnosne kamere. Naime, studentice su i ranije imale susrete s voajerima i sumnjivim tipovima kojima su njihove sobe jako dostupne.

>>>GOLI MANIJAK PONOVO VREBAO STUDENTICE I DIRAO SE! ‘Isprva sam mislila da urinira…’


Komentari