MLATIO GA DOK JE LEŽAO RANJEN I U NESVJESTI: O njegovo tijelo prelomio daske i dršku od metle pa se vratio da ga ubije

Photo: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Ubojstvo u pokušaju” na štetu 46-godišnjaka, javlja PU zagrebačka.

Ističu potom kako se sumnja da se osumnjičenik 17. srpnja između 16 i 17 sati u Magazinskoj ulici u Zagrebu, u napuštenoj garaži, prvo verbalno sukobio sa starijim muškarcem, a zatim je sve preraslo u fizički obračun u prisustvu drugih osoba.

Pojašnjavaju kako je mlađi muškarac starijeg, više puta u lice udario otvorenim dlanom i šakama pa je ovaj iz sjedećeg položaja pao na tlo. Dok je bio na podu, ovaj se ustao i nastavio ga udarati šakama i nogama po glavi i tijelu. “Uslijed čega je oštećeni počeo obilno krvariti iz glave, da bi ubrzo izgubio svijest”, ističu iz policije.

Prelomio oružja silinom udarca

Govore dalje da je zatim mlađi muškarac potom uzeo drvenu letvu i njome izrazitom silom počeo udarati oštećenog po glavi i tijelu. Nakon što je kratko zastao, dohvatio je plastificiranu dršku metle i još jednu drvenu letvu. “Sva tri sredstva izvršenja su se od siline udaraca prelomila, dok je osumnjičeni rukama i nogama nastavio udarati oštećenog, iako je cijelo to vrijeme on bez svijesti ležao na tlu”, tvrde.

Nakon što ga je izudarao, s dva poznanika se udaljio s mjesta nesreće, ali se onda pokušao vratiti natrag govoreći da oštećenog mora usmrtiti. Od toga su ga pak odvratila ova dvojica pa su zajedno napustili mjesto događaja. “Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu”, zaključuju.


Komentari