MLADI VOZAČ IZAZVAO NESREĆU! Teško ozlijeđene četiri osobe: Dijete hitno prevezeno u Klaićevu, liječnici mu se bore za život

Ilustracija (Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX)

U strašnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak poslijepodne na virovitičkoj obilaznici, jedno je dijete životno ugroženo, a četvero odraslih teško je ozlijeđeno, prenosi Danica.hr. Naime, nesretno dijete je s po život opasnim ozljedama hitno prebačeno u zagrebačku Klaićevu, a liječnici mu se i dalje bore za život.

Tragični sudar skrivio je 19-godišnji vozač osobnog automobila daruvarskih oznaka koji je skrenuo na kolnik koji vodi s obilaznice, odnosno, vozio je suprotnim smjerom.

Mladi vozač, koji nije ozlijeđen u sudaru, oduzeo je prednost osobnom automobilu koprivničkih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak, što je uzrokovalo izravan sudar s petero teško ozlijeđenih osoba. Također, dva su putnika iz njegova automobila teško stradala.

U automobilu koprivničkih oznaka vozač je također prošao bez ozljeda, ali dijete je životno ugroženo, a još dvoje odraslih putnika teško je ozlijeđeno. Protiv 19-godišnjeg vozača policija će nakon obavljenih izvida podići kaznenu prijavu za izazivanje teške nesreće.


Komentari