Mlada zagrebačka BANDA provalama i krađom oštetila građane za preko 320.000 kuna

pixabay.com

Trojica mladića (21, 19, 20) osumnjičena su za niz razbojništava, provala i krađa u Zagrebu. 

Nakon što je u noći s 11. na 12. studenog policija zaustavila trojicu mladića u tuđem automobilu, istragom je utvrdila da postoji osnovana sumnja da je isti su dvojica mladića (21, 19) kriva za ukupno pet provala, pokušaj krađe i oštećenje truđe stvari. 

Sumnja se da su 21-godišnjak i 19-godišnjak u noći s 11. na 12. studenog provalili u pekaru u Ilici te od tamo otuđili novac i ključeve automobila, s kojim su se potom odvezli u Zaprešić. Kasu su razbili i iz nje uzeli novac, a policija ih je nešto poslije ponoći zaustavila i privela.

Istom se dvojcu na pripisuje sumnja da su provalili u niz zagrebačkih poslovnih objekata, pekarnicu, vikendicu, auto salon odakle su otiđili novac, te u teniski klub u kojemu su pokušali provaliti u dva automobila, koja su pritom oštetili i odustali od namjere krađe.

Za 19-godišnjaka i 20-godišnjaka policija sumnja da su krajem rujna na Trgu kralja Tomislava otuđili mobitel i novac jednom prolazniku. Ukupna se šteta procjenjuje na 320.000 kuna, a trojica osumnjičenih privedena su pritvorskom nadzorniku.

 


Komentari